Breng je medewerkers in beweging

" Healthy people are happy people "

Je hebt er alle belang bij om je medewerkers te stimuleren om vaker te bewegen. Hoe meer tijd je zittend doorbrengt, hoe groter de gezondheidsrisico's zijn: diabetes, hart- en vaatziekten, nek- en schouderproblemen. Daarbovenop  komt vaak stress, spanning , werkdruk.

Dit alles kan resulteren in meer afwezigheid door ziekte , burn-out of mensen die zich minder goed voelen

" if your work is a healthy place it's easier to grow "

Grow kan ‘gezonde beweging’ in je bedrijf brengen. Wij kunnen yoga, pilates of functional training komen geven op de werkvloer. De bedrijfslessen kunnen zo samengesteld worden dat de deelnemers eventueel in ‘kantoorkleding’ de oefeningen kunnen uitvoeren. De lessen zijn praktisch, laagdrempelig en op uw bedrijf toegespitst. Onze lessen zijn gebaseerd op een mix van inspanning, ontspanning en een beetje massage. De perfecte mix voor een betere concentratie en een verhoogde productiviteit.

" A small price for a great health "

Wij bieden onderstaande formule aan:

yoga, pilates of functional trainingles. Duurtijd 60 min (of korter). Dit kan tijdens een morning break, de lunch break of after work. Tijdstip bespreekbaar. Frequentie ook bespreekbaar (eenmalig, wekelijks, maandelijks ..) 

Contacteer ons vrijblijvend voor prijzen

 • Het was echt een leuke activiteit! Toffe instructeurs, die zeker ook rekening hielden met klachten etc. Dus zeker aan te raden en nog eens te doen 😊”

  Deelnemer bedrijfssessie Pilates

 • Het was voor mij een eerste ontmoeting met pilates, maar ik vond het zeer leuk, ook super tof wanneer het in de tuin doorging, dat gaf nog meer energie.

  De instructors waren top, we kregen echt feedback en ze kwamen corrigeren zodat je goed voelde wat het verschil was. Heel leuk initiatief. Ik zou misschien ook wel eens van yoga willen proeven? Stiekem hoop ik ook dat deze pilates-sessies nog eens herhaald worden.”

  Deelnemer sessie Pilates

 • “Ik heb aan een paar sessies deelgenomen en het was heel fijn! Steffi is een toffe trainer, en het heeft me deugd gedaan. Voor herhaling vatbaar 😊”

  deelnemer Yoga les

 Grow Yoga & Pilates – Oude Vaartstraat 127- 2300 Turnhout –  BTW. BE 0717 935 008  Rek. nr. : BE78 0689 3277 7386                                        Privacybeleid

GROW – Yoga & Pilates 2019    – Algemene Voorwaarden